Praktische tips voor de HSP-HSS

Als hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP-HSS of hoogsensitieve sensatiezoeker) kan het lastig zijn om de juiste mix van uitdaging, actie en opladen te vinden. Aan de ene kant word je getrokken naar nieuwe ervaringen, afwisseling, ben je snel te enthousiasmeren (en ook weer snel uitgekeken). Aan de andere kant heb je tijd nodig om het allemaal een plekje te geven en heb je behoefte aan rust. De pieken en dalen kunnen dan enorm verwarrend en frustrerend zijn. Net zoals de tegenstrijdigheden. Ook ligt afwijzingsgevoeligheid, en daarmee de angst om niet te voldoen of er niet bij te horen, op de loer.

Graag geef ik je praktische tips!

Wil je meer weten over HSP-HSS en afwijzingsgevoeligheid?

Ik heb er als ervaringsdeskundige een praktisch boek over geschreven. Het is mijn persoonlijke samenvatting met kennis en inzichten, die mij enorm geholpen hebben in mijn acceptatie en zelfvertrouwen. Ik heb het praktisch gemaakt met laagdrempelige onderzoeksopdrachten voor meer zelfinzicht. Gedurende het boek neem ik je stap voor stap mee en leer je steeds meer over de theorie en over jezelf. Ook geef ik je tips voor acceptatie en zelfvertrouwen en nodig ik je uit om in beweging te komen. Veilig en in jouw tempo.